Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ciruset. Show all posts
Showing posts with label Ciruset. Show all posts

Çka janë Ciruset (puplore) ?

Çka janë  Ciruset (puplore) ?

Ciruset (puplore) janë re të cilat u përngjajnë puplave , nuk shkaktojnë hije në tokë.

Nëse lëvizin prej perëndimit në lindje paralajmërojnë shiun dhe prishjen e motit. 

Pasi bëjnë pjesë në retë e larta, përbëhen prej kristaleve të akullit.

cfare jane ciruset, cka jane ciruset, ciruset shqip, cjane ciruset
Çka janë  Ciruset (puplore) ?

Ciruset (puplore) janë re të cilat u përngjajnë puplave , nuk shkaktojnë hije në tokë.

Nëse lëvizin prej perëndimit në lindje paralajmërojnë shiun dhe prishjen e motit. 

Pasi bëjnë pjesë në retë e larta, përbëhen prej kristaleve të akullit.

cfare jane ciruset, cka jane ciruset, ciruset shqip, cjane ciruset

Namazi

Syzat