Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Studime

Studimi francez: Virusi Zika shkakton paralizë të përkohshme

    Kërkimet më të fundit kanë vërtetuar një lidhje mes virusit Zika dhe një sindrome të njohur Guillain-Barré . Kjo sindromë bën që sistemi imunitar i trupit të sulmojë pjesët e sistemit nervor duke shkaktuar paralizë të përkohshme. Virusi Zika tashmë është shpallur një emergjence globale.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more