Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Febris continua. Show all posts
Showing posts with label Febris continua. Show all posts

Çka është febris continua ?

 Çka është febris continua ?

Febris continua karakterizohet me temperaturë të lartë të trupit, në të cilën dallimi midis temperatursë maksimale dhe asaj minimale, nuk është më i lartë se 1 °C.

E gjejmë në tuberkulozin miliar, pneumoninë pneumokoksike, tifon abdominale.

cka jane ethet kontinuale, cka jane febris continua, cjane febris continua, ceshte febris continua, cfare eshte febris continua, cka quajme febris continua, febris continua kuptimi, what is febris continua, febris continua, ku i gjejme ethet kontinuale
 Çka është febris continua ?

Febris continua karakterizohet me temperaturë të lartë të trupit, në të cilën dallimi midis temperatursë maksimale dhe asaj minimale, nuk është më i lartë se 1 °C.

E gjejmë në tuberkulozin miliar, pneumoninë pneumokoksike, tifon abdominale.

cka jane ethet kontinuale, cka jane febris continua, cjane febris continua, ceshte febris continua, cfare eshte febris continua, cka quajme febris continua, febris continua kuptimi, what is febris continua, febris continua, ku i gjejme ethet kontinuale

Namazi

Syzat