Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Mbroni fëmijët tuaj nga faqet Pornografike. Show all posts
Showing posts with label Mbroni fëmijët tuaj nga faqet Pornografike. Show all posts

Mbroni fëmijët tuaj nga faqet Pornografike


Një internet i hapur dhe i pakontrolluar është i pasigurt dhe i rrezikshëm  për fëmijët  ndërsa mbikqyrja prindore është e vështirë në këtë kohe digjitale dhe te zhvillimit të hovshëm të teknologjisë.

Ky program ju mundëson juve si prindër që të kontrolloni përmbajtjet e padëshiruara dhe në këtë mënyrë të keni një internet të sigurt për familjen apo fëmijët tuaj.

K9 Web Protection është një  filtrues interneti dhe një program për mbikqyrje prindore për fëmijët tuaj apo për kontrollim të tyre gjatë qasjes në internet.

Është në versionin për Windows si dhe për kompjuter Makintosh. 

K9 ju bën juve si kontrollues i përmbajtjeve që mund të shohin fëmijët tuaj dhe në këtë mënyrë do t'i mbroni nga faqet e padëshiruara si faqet pornografike, luftënxitëse, raciste, faqet që përmbajnë virusa, skema mashtruese, malware, trojana etj.


Pra instalojeni dhe filloni ta mbikqyrni internetin tuaj për të mirën e familjes suaj.

Për ta shkarkuar këtë program klikoni këtu


blloko faqet pornografike,blloko faqet seksuale, blloko faqe pornografike, blloko virusat, blloko faqet e kqija, mbroni femijet tuaj nga interneti, mbroni femijet tuaj nga faqet e kqija, mbroni femijet nga faqe porno, faqet pornografike blloko, blloko faqe seks, bllokoni faqe te padeshiruara, mbroni familjen tuaja nga faqet porno, mbroj femijet tuaj nga faqet e kqija, mbroni, stop faqeve te kqija, qysh mi blloku faqet porno, qysh mi blloku websajtat pornografike, ndali faqet seks, ndali faqet pornografike, mbroj femijet tuaj, mbroni moralin e femijeve tuaj, mbroni etiken e femijeve tuaja, filtrues interneti, bllokoni faqet porno, si mi mbrojt femijet nga faqet imorale, blloko faqet imorale, blloko faqet amorale, bllokoni amoralitetin ne internet, stop porno, stop seks,fëmijët tuaj nga faqet Pornografike, blloko faqet pornografike, porno shqip, bllokoni faqet porno, porno shqip, porno ne gjuhen shqipe, pornografi shqip, pornografija shqip,  rteternet

Një internet i hapur dhe i pakontrolluar është i pasigurt dhe i rrezikshëm  për fëmijët  ndërsa mbikqyrja prindore është e vështirë në këtë kohe digjitale dhe te zhvillimit të hovshëm të teknologjisë.

Ky program ju mundëson juve si prindër që të kontrolloni përmbajtjet e padëshiruara dhe në këtë mënyrë të keni një internet të sigurt për familjen apo fëmijët tuaj.

K9 Web Protection është një  filtrues interneti dhe një program për mbikqyrje prindore për fëmijët tuaj apo për kontrollim të tyre gjatë qasjes në internet.

Është në versionin për Windows si dhe për kompjuter Makintosh. 

K9 ju bën juve si kontrollues i përmbajtjeve që mund të shohin fëmijët tuaj dhe në këtë mënyrë do t'i mbroni nga faqet e padëshiruara si faqet pornografike, luftënxitëse, raciste, faqet që përmbajnë virusa, skema mashtruese, malware, trojana etj.


Pra instalojeni dhe filloni ta mbikqyrni internetin tuaj për të mirën e familjes suaj.

Për ta shkarkuar këtë program klikoni këtu


blloko faqet pornografike,blloko faqet seksuale, blloko faqe pornografike, blloko virusat, blloko faqet e kqija, mbroni femijet tuaj nga interneti, mbroni femijet tuaj nga faqet e kqija, mbroni femijet nga faqe porno, faqet pornografike blloko, blloko faqe seks, bllokoni faqe te padeshiruara, mbroni familjen tuaja nga faqet porno, mbroj femijet tuaj nga faqet e kqija, mbroni, stop faqeve te kqija, qysh mi blloku faqet porno, qysh mi blloku websajtat pornografike, ndali faqet seks, ndali faqet pornografike, mbroj femijet tuaj, mbroni moralin e femijeve tuaj, mbroni etiken e femijeve tuaja, filtrues interneti, bllokoni faqet porno, si mi mbrojt femijet nga faqet imorale, blloko faqet imorale, blloko faqet amorale, bllokoni amoralitetin ne internet, stop porno, stop seks,fëmijët tuaj nga faqet Pornografike, blloko faqet pornografike, porno shqip, bllokoni faqet porno, porno shqip, porno ne gjuhen shqipe, pornografi shqip, pornografija shqip,  rteternet

Namazi

Syzat