Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shprehjet frazeologjike

Çka janë shprehje frazeologjike ?

Shprehje frazeologjike quhen ato shprehje që për nga kuptimi janë të barabarta me një fjalë të vetme.  Ato janë shprehje të gatshme dhe përdoren pa ndryshime. cka jane shprehjet frazeologjike,cjane shprehjet frazeologjike,cka eshte shprehja frazeologjike,frazeologjizmat,ceshte shprehja frazeologjike shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more