Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Incesti. Show all posts
Showing posts with label Incesti. Show all posts

Çka është incesti ?


Çka është incesti ?

Incesti është mardhënie seksuale në mes antarëve të familjes.

Zoti na ruajt nga kjo flliqësi morale dhe njerëzore.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,incesti,incest,incestet 
 Çka është incesti ?

Incesti është mardhënie seksuale në mes antarëve të familjes.

Zoti na ruajt nga kjo flliqësi morale dhe njerëzore.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,incesti,incest,incestet 
 


Namazi

Syzat