Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Semundjet kronike. Show all posts
Showing posts with label Semundjet kronike. Show all posts

Çka janë sëmundjet kronike ?

Çka janë sëmundjet kronike ?

Sëmundjet kronike janë ato sëmundje të cilat rëndom zhvillohen ngadalë dhe kanë kohëzgjatje të gjatë, me muaj dhe vite apo përjetshëm (tuberkulozi, inflamacionet e ndryshme kronike dhe sëmundjet degjenerative të nyjeve, ateroskleroza, tumorët malinj). 

Sëmundjet kronike mund të zhvillohen edhe si vazhdimësi e sëmundjeve akute, për shembull, sifilisi apo glomerulonefriti kronik. 

qka jane semundjet kronike,cka jane semundjet kronike,qka eshte semundja kronike,qka quajme semundje kronike,cka jane semundjet kronike,semundja kronike ne shqip
loading...
Çka janë sëmundjet kronike ?

Sëmundjet kronike janë ato sëmundje të cilat rëndom zhvillohen ngadalë dhe kanë kohëzgjatje të gjatë, me muaj dhe vite apo përjetshëm (tuberkulozi, inflamacionet e ndryshme kronike dhe sëmundjet degjenerative të nyjeve, ateroskleroza, tumorët malinj). 

Sëmundjet kronike mund të zhvillohen edhe si vazhdimësi e sëmundjeve akute, për shembull, sifilisi apo glomerulonefriti kronik. 

qka jane semundjet kronike,cka jane semundjet kronike,qka eshte semundja kronike,qka quajme semundje kronike,cka jane semundjet kronike,semundja kronike ne shqip

Namazi

Syzat