Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Anamorava. Show all posts
Showing posts with label Anamorava. Show all posts

Çka është Anamorava ?

Çka është Anamorava ?

Anamorava përbëhet prej pjesës së luginës dhe skajeve malore të maleve të Karadakut në të djathtë dhe maleve të Zhegocit e Koznikut në të majtë. 

Anamorava përbëhet prej fushës së Vitisë, të Gjilanit dhe të Dardanës (Kamenicës) me nji sipërfaqe rreth 650km katrorë, me nji gjatësi mbi 40 km dhe gjerësi mbi 16 km, me fund të lartë 500 m dhe anët e larta deri 1000 m.

ceshte anamorava,cfare eshte anamorava, ku shtrihet anamorava, cka eshte Anamorava,Anamorava shqip, Anamorava ne shqip, ke quajme Anamorave, Anamorava shtrirja, Anamorave shtrirje, Anamorava gjeografi, gjeografia e anamoraves
Çka është Anamorava ?

Anamorava përbëhet prej pjesës së luginës dhe skajeve malore të maleve të Karadakut në të djathtë dhe maleve të Zhegocit e Koznikut në të majtë. 

Anamorava përbëhet prej fushës së Vitisë, të Gjilanit dhe të Dardanës (Kamenicës) me nji sipërfaqe rreth 650km katrorë, me nji gjatësi mbi 40 km dhe gjerësi mbi 16 km, me fund të lartë 500 m dhe anët e larta deri 1000 m.

ceshte anamorava,cfare eshte anamorava, ku shtrihet anamorava, cka eshte Anamorava,Anamorava shqip, Anamorava ne shqip, ke quajme Anamorave, Anamorava shtrirja, Anamorave shtrirje, Anamorava gjeografi, gjeografia e anamoraves

Namazi

Syzat