Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Magjia. Show all posts
Showing posts with label Magjia. Show all posts

Simptomet e magjise se zeze


1. Ndjenja qe jeni i shëmtuar
2. Kur ju i krehni flokët, ju humbni shumë flokë.
3. Dhimbja në shpatulla, mbrapa shpindes se poshtme dhe barku i fryrë
4. Plagë trupore
5. Kur dilni jashtë shtepise ndjeheni të relaksuar kur jeni brenda ndjehen të merzitur apo irituar
6. E urreni gruan ose burrin
7. Kur largoheni nga njëri-tjetri ju mungon njëri-tjetri, kur jeni së bashku nuk pëlqeni njëri-tjetrin.
8. Dyshim për njëri-tjetrin
9. Ju nuk e çmoni ndonjë gjë që bën burri ose gruaja.

1. Ndjenja qe jeni i shëmtuar
2. Kur ju i krehni flokët, ju humbni shumë flokë.
3. Dhimbja në shpatulla, mbrapa shpindes se poshtme dhe barku i fryrë
4. Plagë trupore
5. Kur dilni jashtë shtepise ndjeheni të relaksuar kur jeni brenda ndjehen të merzitur apo irituar
6. E urreni gruan ose burrin
7. Kur largoheni nga njëri-tjetri ju mungon njëri-tjetri, kur jeni së bashku nuk pëlqeni njëri-tjetrin.
8. Dyshim për njëri-tjetrin
9. Ju nuk e çmoni ndonjë gjë që bën burri ose gruaja.

Gjestet që tregojnë se jeni ‘’viktimë’’ e magjisë së zezë

Njëri ndër segmentet më të rëndësishme të magjisë së zezë është edhe magjia e dashurisë

Magjia e dashurisë ka të bëjë me joshjen e ndonjë personi apo largimin e ndonjë tjetri nga partneri i tij i deritashëm. Ajo mund të përmblidhet, p.sh. në këtë parim: “Që pa mua të mos hajë, të mos pijë, të mos jetojë”, me çka “robërohet” shpirti i një personi, ai njeri detyrohet që të mendojë dhe imagjinojë vetëm për një person të caktuar, për atë që i ka bërë “të bame”.
Simptomat e “lidhjes së zezë”
Përnjëherë, diçka e jashtëzakonshme dhe e fuqishme ju tërheq ndaj një personi të caktuar, ndaj të cilit deri vonë keni qenë indiferent. Nuk mund të mendoni për asgjë tjetër, por vetëm për të, e krahas kësaj ndieni një dëshirë të madhe për seks sapo të mendoni rreth atij, apo asaj. Të gjithë ju thonë se keni ndryshuar dhe që partneri juaj ka shumë të meta dhe të këqija. Ju thjesht nuk i vëreni ato, përkundrazi, mendoni se të tjerët gabojnë apo nuk e vërejnë sa i veçantë është i dashuri juaj. Vazhdimisht ju përcjell një shqetësim. Reagoni duke e tepruar ndaj çdo kritike rreth personit të dashur, për më tepër, ndiheni shumë të lumtur në afërsi të tij/saj, pa marrë parasysh vështirësitë dhe problemet e shumta të cilat ua sjell ai.
Mos t’ju shkojë kurrë mendja që ta joshni dikë me anë të magjisë. Dashuria e vërtetë nuk mund të lindë me dhunë. Magjia do të zhduket shpejt, e viktima do të shndërrohet në një “zombi”, do të jetë e pranishme vetëm fizikisht, e me shpirt do të jetë diku tjetër.
Shenjat e “refuzimit me magji”
Ekziston edhe një mënyrë tjetër e veprimit të magjisë së zezë të dashurisë, e cila është e kundërt me “joshjen”, meqë shërben për “refuzim”, respektivisht për ndarjen e ndonjë çifti. Të dy partnerët assesi nuk mund ta harrojnë njëri-tjetrin, prandaj një kohë të gjatë vajtojnë kohën kur kanë qenë bashkë. Si pasojë e zhgënjimit, personi frikësohet t’iu dorëzohet ndjenjave, prandaj nuk mund të dashurohet në askënd tjetër. Magjia e ndarjes do të reflektohet më pas në të gjitha lidhjet, apo martesat të cilat do t’i lidhë viktima në të ardhmen. Të gjitha lidhjet e tij/saj në të ardhmen do të jenë të shkurtra dhe do të përfundojnë pa fjalë, apo edhe të kundërtën, do të jenë të gjata, por kurrë nuk do të kurorëzohen me martesë.
Me gjasë keni takuar edhe ju femra dhe meshkuj, të cilët pas zhgënjimit, për gjininë e kundërt deklarojnë: “Të gjithë meshkujt janë njësoj”, apo “Të gjitha femrat janë lavire”. Magjia e cila bëhet me qëllim të ndarjes së një çifti mund të ketë simptoma të ndryshme te të dy gjinitë. P.sh., përkundër dëshirës së madhe për seks, burri përnjëherë nuk mund të kryejë marrëdhënie intime, e në rastin më të rëndë, bëhet impotent. Në anën tjetër, gruaja mund të bëhet “e ftohtë”, të ketë frikë nga seksi dhe të gjejë arsyetime të shumta për t’i ikur seksit me burrin.

Njëri ndër segmentet më të rëndësishme të magjisë së zezë është edhe magjia e dashurisë

Magjia e dashurisë ka të bëjë me joshjen e ndonjë personi apo largimin e ndonjë tjetri nga partneri i tij i deritashëm. Ajo mund të përmblidhet, p.sh. në këtë parim: “Që pa mua të mos hajë, të mos pijë, të mos jetojë”, me çka “robërohet” shpirti i një personi, ai njeri detyrohet që të mendojë dhe imagjinojë vetëm për një person të caktuar, për atë që i ka bërë “të bame”.
Simptomat e “lidhjes së zezë”
Përnjëherë, diçka e jashtëzakonshme dhe e fuqishme ju tërheq ndaj një personi të caktuar, ndaj të cilit deri vonë keni qenë indiferent. Nuk mund të mendoni për asgjë tjetër, por vetëm për të, e krahas kësaj ndieni një dëshirë të madhe për seks sapo të mendoni rreth atij, apo asaj. Të gjithë ju thonë se keni ndryshuar dhe që partneri juaj ka shumë të meta dhe të këqija. Ju thjesht nuk i vëreni ato, përkundrazi, mendoni se të tjerët gabojnë apo nuk e vërejnë sa i veçantë është i dashuri juaj. Vazhdimisht ju përcjell një shqetësim. Reagoni duke e tepruar ndaj çdo kritike rreth personit të dashur, për më tepër, ndiheni shumë të lumtur në afërsi të tij/saj, pa marrë parasysh vështirësitë dhe problemet e shumta të cilat ua sjell ai.
Mos t’ju shkojë kurrë mendja që ta joshni dikë me anë të magjisë. Dashuria e vërtetë nuk mund të lindë me dhunë. Magjia do të zhduket shpejt, e viktima do të shndërrohet në një “zombi”, do të jetë e pranishme vetëm fizikisht, e me shpirt do të jetë diku tjetër.
Shenjat e “refuzimit me magji”
Ekziston edhe një mënyrë tjetër e veprimit të magjisë së zezë të dashurisë, e cila është e kundërt me “joshjen”, meqë shërben për “refuzim”, respektivisht për ndarjen e ndonjë çifti. Të dy partnerët assesi nuk mund ta harrojnë njëri-tjetrin, prandaj një kohë të gjatë vajtojnë kohën kur kanë qenë bashkë. Si pasojë e zhgënjimit, personi frikësohet t’iu dorëzohet ndjenjave, prandaj nuk mund të dashurohet në askënd tjetër. Magjia e ndarjes do të reflektohet më pas në të gjitha lidhjet, apo martesat të cilat do t’i lidhë viktima në të ardhmen. Të gjitha lidhjet e tij/saj në të ardhmen do të jenë të shkurtra dhe do të përfundojnë pa fjalë, apo edhe të kundërtën, do të jenë të gjata, por kurrë nuk do të kurorëzohen me martesë.
Me gjasë keni takuar edhe ju femra dhe meshkuj, të cilët pas zhgënjimit, për gjininë e kundërt deklarojnë: “Të gjithë meshkujt janë njësoj”, apo “Të gjitha femrat janë lavire”. Magjia e cila bëhet me qëllim të ndarjes së një çifti mund të ketë simptoma të ndryshme te të dy gjinitë. P.sh., përkundër dëshirës së madhe për seks, burri përnjëherë nuk mund të kryejë marrëdhënie intime, e në rastin më të rëndë, bëhet impotent. Në anën tjetër, gruaja mund të bëhet “e ftohtë”, të ketë frikë nga seksi dhe të gjejë arsyetime të shumta për t’i ikur seksit me burrin.

Ja si ta kuptoni nëse ju kanë bërë magji

 Ja si ta kuptoni nëse ju kanë bërë magji

Misteret e magjisë e cila i tejkalon kufinjte e dijes në të cilën shumica e njerëzve jeton, asnjëherë nuk është zgjidhur. Magjia duket që ka ekzistuar prej mijra vitesh duke përdorur energjinë negative për t'i bërë keq njerëzve që nuk i duam.

Megjithatë magjestarët përdorin aftësitë e tyre për dy lloje magjish, e bardha dhe e zeza. Magjia vepron me anë të simboleve, fjalëve, kërcimeve apo edhe tingujve.Shpesh herë për gjithçka që na ndodh e që nuk mund ta shpjegojmë themi se mund të na kenë bërë magji.Personat që besojnë tek magjitëshprehen se disa nga shenjat e saj janë: Mpirje të disa pjesëve të trupit. Nxehtësi në trup, ose ftohje e pashpjegueshme. Shpuarje në pjesët e trupit. Vështirësi në të ecur. Dhimbje në fund të shpinës. Dhimbje në shputat e këmbëve. Dhimbje koke të vazhdueshme. Vështirësi në frymëmarrje. Shkëlqim i lartë në sy. Dëgjimi i zërave të pakuptueshëm.

Ndjesia që po kontrollohesh. Ndjesia se po të thërrasin. Ëndrra të trishtueshme, veçanërisht me qen, gjarpërinj apo mace. Njolla në trup. Dyshim në çdo gjë. Harresa e tepërt. Humbja e dëshirës për të punuar. Humbja e dëshirës për të qëndruar me njerëz. Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur. Fillosh të qash pa shkak, etj. Shumë persona me këto sintoma shkojnë tek mjeku por nuk gjejnë zgjidhje, edhe pse shpesh herë faji i lihet stresit të lartë.Shumë persona shpesh herë shprehen se nuk besojnë në magji, megjithatë përsëri kanë frikë prej saj.

 Ja si ta kuptoni nëse ju kanë bërë magji

Misteret e magjisë e cila i tejkalon kufinjte e dijes në të cilën shumica e njerëzve jeton, asnjëherë nuk është zgjidhur. Magjia duket që ka ekzistuar prej mijra vitesh duke përdorur energjinë negative për t'i bërë keq njerëzve që nuk i duam.

Megjithatë magjestarët përdorin aftësitë e tyre për dy lloje magjish, e bardha dhe e zeza. Magjia vepron me anë të simboleve, fjalëve, kërcimeve apo edhe tingujve.Shpesh herë për gjithçka që na ndodh e që nuk mund ta shpjegojmë themi se mund të na kenë bërë magji.Personat që besojnë tek magjitëshprehen se disa nga shenjat e saj janë: Mpirje të disa pjesëve të trupit. Nxehtësi në trup, ose ftohje e pashpjegueshme. Shpuarje në pjesët e trupit. Vështirësi në të ecur. Dhimbje në fund të shpinës. Dhimbje në shputat e këmbëve. Dhimbje koke të vazhdueshme. Vështirësi në frymëmarrje. Shkëlqim i lartë në sy. Dëgjimi i zërave të pakuptueshëm.

Ndjesia që po kontrollohesh. Ndjesia se po të thërrasin. Ëndrra të trishtueshme, veçanërisht me qen, gjarpërinj apo mace. Njolla në trup. Dyshim në çdo gjë. Harresa e tepërt. Humbja e dëshirës për të punuar. Humbja e dëshirës për të qëndruar me njerëz. Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur. Fillosh të qash pa shkak, etj. Shumë persona me këto sintoma shkojnë tek mjeku por nuk gjejnë zgjidhje, edhe pse shpesh herë faji i lihet stresit të lartë.Shumë persona shpesh herë shprehen se nuk besojnë në magji, megjithatë përsëri kanë frikë prej saj.

Simptomat dhe shenjat e magjisë

Mendoni se dikush ju ka bërë magji. Më poshtë po japim simptomat se si ju kanë bërë magji të tjerët.

Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit
Lëvizje të muskujve jo natyrore
Mos-përqendrim
Mos-koncetrim
Vështirësim gjatë dëgjimit të këmbanës së kishës apo ezanit
Bërja e gjynaheve
Ngushtim në gjoks
Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës
Mpirje të disa pjesëve të trupi. Nxehtësi në trup,ose ftohje
Shpuarje në pjesët e trupit
Vështirësi në të ecur
Dhimbje në fund të shpinës
Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjëherë paraqiten ndonjëherë humbin
Dhimbje këmbe
Dhimbje në shputat e këmbëve
Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën
Vështirësi në frymëmarrje
Shtypja e lartë
Shkëlqim në sy
I molisur
Dëgjim i zërave të pakuptueshëm
Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh
Ndjenja qe po të thërret dikush dhe kur shikon s’ka asgjë
Ëndrra të trishtueshme të çfarë do lloji, veçanërisht qen ose gjarpërinj apo mace
Dëshirë tejmase për marrëdhënie
Ndjehet se është dyfytyrësh në fe
Humbja e shpresës
Njolla me ngjyrë të kaltër në trup
Nxehtësi në trup tërë ditën
Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë
Dyshim në çdo send
Sillje andej këndej
Bredhje
i hutuar
Harresa e tepërt
Urrejtja për të punuar
Urrejtje e të qëndruarit me njerëz
Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)
Qarje pa shkak
Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore.

Mendoni se dikush ju ka bërë magji. Më poshtë po japim simptomat se si ju kanë bërë magji të tjerët.

Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit
Lëvizje të muskujve jo natyrore
Mos-përqendrim
Mos-koncetrim
Vështirësim gjatë dëgjimit të këmbanës së kishës apo ezanit
Bërja e gjynaheve
Ngushtim në gjoks
Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës
Mpirje të disa pjesëve të trupi. Nxehtësi në trup,ose ftohje
Shpuarje në pjesët e trupit
Vështirësi në të ecur
Dhimbje në fund të shpinës
Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjëherë paraqiten ndonjëherë humbin
Dhimbje këmbe
Dhimbje në shputat e këmbëve
Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën
Vështirësi në frymëmarrje
Shtypja e lartë
Shkëlqim në sy
I molisur
Dëgjim i zërave të pakuptueshëm
Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh
Ndjenja qe po të thërret dikush dhe kur shikon s’ka asgjë
Ëndrra të trishtueshme të çfarë do lloji, veçanërisht qen ose gjarpërinj apo mace
Dëshirë tejmase për marrëdhënie
Ndjehet se është dyfytyrësh në fe
Humbja e shpresës
Njolla me ngjyrë të kaltër në trup
Nxehtësi në trup tërë ditën
Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë
Dyshim në çdo send
Sillje andej këndej
Bredhje
i hutuar
Harresa e tepërt
Urrejtja për të punuar
Urrejtje e të qëndruarit me njerëz
Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)
Qarje pa shkak
Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore.

Namazi

Syzat