Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ese per shokun. Show all posts
Showing posts with label Ese per shokun. Show all posts

Ese për shokun - Përshtati Rapitful

 Ese për shokun

Shoku mund të jetë miku juaj derisa je mirë me të por kur prishen raportet mund të bëhet armiku juaj më i madh.Rruga e vetme për të gjetur shokë, është të bëhesh shok dhe shoku është dhurata që njeriu i bën vetes. Të vdesësh për shokun është e lehtë, por të gjesh shok që vdes për ty është vështirë. Shokun kur e ke vetëm këshilloje, kur jeni me të tjerë lavdëroje dhe me shokun silluni ashtu sikur ai mund tu bëhet juve armik. Në shtëpinë e shokut shkoni shpesh sepse rrugën e pa përdorur e bllokojnë shkurret. Shoku është sikur pjepri. Pse? Sepse për të gjetur një shok të mirë provoni me qindra prandaj. Shoqëria është gjithmonë sikur pema që bën hije. Shoqëria është dashuri pa krahë. Shoqëria është një lidhje e fortë, në momentin e nevojës për para nëse nuk i kërkohet zgjat deri në fund të jetës. Pa e argumentuar dashurinë asnjëri nuk mund të jetë shok i vërtetë. Më trego shokun të tregoj se kush je. Nëse nuk i shohim njëri-tjetrit me sy të mirë disa mangësi të vogla nuk do kuptojmë gjë nga shoqëria.Gjëja më e mirë, është të respektosh shokun.Shoku i vërtetë është një shpirt që jeton ne dy trupa dhe jeta nuk mund të japi dhuratë më të mire se shoqërinë. Njeriu është mbi fenë dhe moralin e shokut dhe shumëherë njeriu matet me shokun e tij. Kërkimi i një shoku pa të meta do të thotë që ti nuk do shoqëri prandaj gjeni shokë që tua thonë mangësitë tuaja në sy. Prandaj lexues i dashur për shokun kur vëren dhe dëgjon të metat e tij mbylle njërin sy dhe njërin vesh sepse vetëm kjo të bën të kesh në shok të mirë që i ndani brengat dhe shqetsimet e shkollës dhe jetës.

 Përshtati: Rapitful


Ese dhe hartime, hartim per shokun, hartime per shokun, ese shoku, shoku hartim, hartim i bukur per shokun, shoku hartime shqip, hartime te ndryshme per shokun, hartime ne shqip per shokun, ese argumentuese per shokun, shoku ese shqip
 Ese për shokun

Shoku mund të jetë miku juaj derisa je mirë me të por kur prishen raportet mund të bëhet armiku juaj më i madh.Rruga e vetme për të gjetur shokë, është të bëhesh shok dhe shoku është dhurata që njeriu i bën vetes. Të vdesësh për shokun është e lehtë, por të gjesh shok që vdes për ty është vështirë. Shokun kur e ke vetëm këshilloje, kur jeni me të tjerë lavdëroje dhe me shokun silluni ashtu sikur ai mund tu bëhet juve armik. Në shtëpinë e shokut shkoni shpesh sepse rrugën e pa përdorur e bllokojnë shkurret. Shoku është sikur pjepri. Pse? Sepse për të gjetur një shok të mirë provoni me qindra prandaj. Shoqëria është gjithmonë sikur pema që bën hije. Shoqëria është dashuri pa krahë. Shoqëria është një lidhje e fortë, në momentin e nevojës për para nëse nuk i kërkohet zgjat deri në fund të jetës. Pa e argumentuar dashurinë asnjëri nuk mund të jetë shok i vërtetë. Më trego shokun të tregoj se kush je. Nëse nuk i shohim njëri-tjetrit me sy të mirë disa mangësi të vogla nuk do kuptojmë gjë nga shoqëria.Gjëja më e mirë, është të respektosh shokun.Shoku i vërtetë është një shpirt që jeton ne dy trupa dhe jeta nuk mund të japi dhuratë më të mire se shoqërinë. Njeriu është mbi fenë dhe moralin e shokut dhe shumëherë njeriu matet me shokun e tij. Kërkimi i një shoku pa të meta do të thotë që ti nuk do shoqëri prandaj gjeni shokë që tua thonë mangësitë tuaja në sy. Prandaj lexues i dashur për shokun kur vëren dhe dëgjon të metat e tij mbylle njërin sy dhe njërin vesh sepse vetëm kjo të bën të kesh në shok të mirë që i ndani brengat dhe shqetsimet e shkollës dhe jetës.

 Përshtati: Rapitful


Ese dhe hartime, hartim per shokun, hartime per shokun, ese shoku, shoku hartim, hartim i bukur per shokun, shoku hartime shqip, hartime te ndryshme per shokun, hartime ne shqip per shokun, ese argumentuese per shokun, shoku ese shqip

Namazi

Syzat