Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Adoleshenca

Adoleshenca - Fitore Gashi

Mosha ime tani Ka shumë vështirësi, Ashtu sikur për mua Edhe për prindërit e mi U rrita deri tani Me një edukatë të mirë, Por s’di a mund ta mbaj Derisa unë të jem e lirë. Jetova deri tani Dhe ende do të jetoj, Edukatën e prindërve Kurrë s’do ta lëshoj. vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,adoleshencen,adoleshencat,adoleshencen,pubertetin,puberteti

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more