Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pikëpyetja

Çka është pikëpyetja dhe kur përdoret

Çka është pikëpyetja dhe kur përdoret Pikëpyetja përdoret ne fund të fjalive pyetëse dhe në fund të periudhave me fjali pyetëse. P.sh Si erdhët?Do të shkojmë apodo të rrimë edhe pak ? Pikëpyetja përdoret rregullisht pas fjalivetë ndërtuara me përemrat pyetës, me ndajfolje pyetëse ose para fjalive të tjera që përdoren si pyetës: Kush? Cili? Me kë? Ku? Kur? Pse? Ashtu? P.sh. Kush erdhi? Ku ishe? Kur do të shkojmë?etj.  Pikëpyetja qka eshte pikepyetja,qka eshte pikepyetje,qka quajme pikepyetje,cfare eshte pikepyetja

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more