Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ese per librin

Ese për Librin shkruar nga Blertina Bislimi

  Ese për Librin shkruar nga Blertina Bislimi Çfarë mund të thuhet për librin?  Edhe sikur shkretëtira e Saharës të ishte fletë shkrimi dhe gjithë oqeanet bojë pende, nuk do të mjaftonte për t'i përshkruar vlerat e tij. Kur unë lexoj më duket sikur zemra hap krahët dhe fluturon në qiej të historisë, fantazisë dhe shkencës. Shkruar nga: Blertina Bislimi Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër. Ese hartime, libri, ese per librin, hartime per librin, libri ese, ese libri, hartim per librin, hartime per librin, ese per libra, librat ese 

Libri, miku im më i mirë

Libri është miku im më i ngushtë. Libri të jep njohuri,të ndihmon në detyra,me vjersha,tregime,përralla,romane etj. Në libra gjen jetën apo biografinë e shkrimtarëve,aktorëve,VIP-ve,futbollistëve,luftëtarëve të lirisë,muzikantëve etj. Të gjitha të arriturat e teknologjisë kanë qenë së pari në libër. Shumë njerëz e duan librin sepse nga libri marrin njohuri dhe dituri. Në ditët e sotme libri lexohet shumë më pak se ç'është lexuar më herët,sepse të arriturat e shkencës kanë shtyrë njeriun që të dhënat t'i gjejnë në internet apo TV. Për mua interneti është arritje e madhe sepse mundëson komunikimin e njerëzve në largësi të mëdha. Edhe pse qëndroj dhe i marr të dhënat në internet, për mua libri do të jetë shoku im i ngushtë deri në vdekje. Shkruar nga: Blertina Bislimi ese per libra,ese per librin,libri ese,hartim per librin,nje liber i lexuar,libra te lexuar ese,ese shqip per librin

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more