Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Lugaja

Çka është lugina ?

Çka është lugina ? Lugina është vend i ulët midis malesh, ndërsa lugaja është luginë e gjerë dhe e thellë. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,lugina,lugine,lugina shqip,luginat

Postimet e fundit






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more