Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zgjedhjet

Forumi i të Rinjve Myslimanë “përzgjedhë kandidatët që nuk duhet votuar”

                        Forumi i të Rinjve Myslimanë përmes një komunikatë ka përzgjedhur “kandidatët” për deputet që nuk duhet votuar në zgjedhjet e 8 qershorit. FRM do ti bëj me dije popullit të Kosovës për operimin e një grupi që ka për qëllim shkatërrimin dhe degjenerimin e popullit te Kosovës. Ky grup synon ta arrijë këtë duke sulmuar identitetin mysliman shqiptar. Shumë nga këta persona janë politikanë me influencë në Kosovës. Ata kanë bërë një shtet paralel dhe me ndihmën e agjenturave kristiane e laike e anti-islamike kërkojnë të deislamizojnë Kosovën dhe t’i kthejnë shqiptarët në serbë. Plani i këtij i grupi është të shkaktojë frikë në popullaten vendore duke e emërtuar idententit musliman të popullit tonë si një gjë të frikshme. FRM dënon ashpër politikanët që po ndjekin nje politike islamofobiste ku persekutohen, diskriminohen dhe debohen nga shkolla muslimanet ne Kosove. Duke pare aplikimin e politikave diskriminuese ndaj myslimanëve në Kosovë kryes

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more