Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Biologjia molekulare

Çka është Biologjia molekulare ?

Biologjia molekulare është degë e biologjisë e cila merret me formimin, ndërtimin, dhe veprimtarinë e makromolekulave thelbësore për jetën, si p.sh. proteinat, acidet nukleike (ADN dhe ARN), dhe veçanërisht rolin e tyre në riprodhimin qelizor dhe përçimin e të dhënave (informacioneve) gjenetike.
Çka është Biologjia molekulare ?,Biologjia molekulare,cfare eshte biologjia molekulare,qka eshte biologjia molekulare

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more