Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Androgjenet

Cilat janë hormonet e korës së gjëndrrës mbiveshkore dhe çfarë funksioni ushtrojnë ato ?

Cilat janë hormonet e korës së gjëndrrës mbiveshkore dhe çfarë funksioni ushtrojnë ato ?

Kortizoli ka funksione të shumta për kontrollin e metabolizmit të proteinave, yndyrnave dhe karbohidrateve

Aldosteroni ka funksion në rregullimin e Na dhe K në veshkë

Androgjenet kanë ndikin në paraqitje e karakteristikave seksuale sekondare

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more