Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pneumotoraksi

Çka është pneumotoraksi ?

 Çka është pneumotoraksi ?

Pneumotoraksi është akumulimi i ajrit ose gazit në kavitetin pleural (midis mushkërive dhe kafazit të kraharorit).

Mund të jetë spontan ose rezultat i sëmundjes ose dëmtimit.

cka eshte pneumotoraksi,cfare eshte pneumotoraksi,ceshte pneumotoraksi,pneumotoraksi shqip,pneumotoraksi shqip,cka quajme pneumotoraks, cfare quajme pneumotoraks

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more