Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ibën Kajimi. Show all posts
Showing posts with label Ibën Kajimi. Show all posts

Dituria dhe vepra janë

Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë:
"Dituria dhe vepra janë bineq e nëna e tyre është ambicia e lartë, kurse injoranca dhe dembelia janë bineq, kurse nëna e tyre është dhënia përparësi përtesës".
Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, thotë:
"Dituria dhe vepra janë bineq e nëna e tyre është ambicia e lartë, kurse injoranca dhe dembelia janë bineq, kurse nëna e tyre është dhënia përparësi përtesës".

Namazi

Syzat