Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antibiotikët. Show all posts
Showing posts with label Antibiotikët. Show all posts

Çka janë antibiotikët ?

Çka janë antibiotikët ?

Antibiotikët janë substanca kimike të cilat kanë aftësi të ndalojnë rritjen, shumimin dhe t'i shkatrrojnë mikroorganizmat.


cka eshte antibiotiku, cka jane antibiotiket, qka jane antibiotiket, cfare jane antibiotiket, cka eshte antibiotik, antibiotiku shqip, terma mjekesore, fjalor mjekesor, fjale mjekesore, antibiotiku kuptimi, qka quajme antibiotik, ceshte antibiotiku, c'eshte antibiotiku, cfare roli ka antibiotiku, per perdorim, roli i antibiotikeve
Çka janë antibiotikët ?

Antibiotikët janë substanca kimike të cilat kanë aftësi të ndalojnë rritjen, shumimin dhe t'i shkatrrojnë mikroorganizmat.


cka eshte antibiotiku, cka jane antibiotiket, qka jane antibiotiket, cfare jane antibiotiket, cka eshte antibiotik, antibiotiku shqip, terma mjekesore, fjalor mjekesor, fjale mjekesore, antibiotiku kuptimi, qka quajme antibiotik, ceshte antibiotiku, c'eshte antibiotiku, cfare roli ka antibiotiku, per perdorim, roli i antibiotikeve

Namazi

Syzat