Skip to main content

Posts

Showing posts with the label SI

Çka është SI?

Çka është SI? Sistemi i cili është në marrëdhënie dhe iteraksion me rrethinën me të cilën këmben madhësitë hyrëse dhe dalëse quhet system informative. SI është kombinim i organizuar i njeriut,hardverit,softverit,rrjetave komunikuese,resurseve të dhënave,mënyrës së punës dhe procedurave,i cili merr,transformon dhe shpërndan informatat brenda organizatës dhe sipas nevojës dhe i këmben ato me rrethinën. cfare eshte SI, CESHTE SI, Si shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more