Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Brenga. Show all posts
Showing posts with label Brenga. Show all posts

Çka është brenga

          Çka është brenga

Brenga është gjendje shpirtërore e shqetësuar dhe e rëndë, trishtim i thellë nga malli për dikë, nga vuajtjet etj.; vuajtje e rëndë shpirtërore, hidhërim. Jetë me brenga. Pa halle e pa brenga.

Ka (e mundon) një brengë. Larg brengave e mundimeve. Brenga e shkuar, brenga e harruar.E kam brengë më mundon vazhdimisht përbrenda, e kam gozhdë në zemër. Më mbeti brengë diçka më mbeti merak; më mbeti peng.

qka eshte brenga,kuptimi brenges, terminologji e gjuhes shqipe,terminologjia gjuhe shqipe,gjuhe shqipe terminologji, cfare kuptimi ka brenga,çfare eshte brenga kuptimi i brenges, brengat,qka jane brengat
          Çka është brenga

Brenga është gjendje shpirtërore e shqetësuar dhe e rëndë, trishtim i thellë nga malli për dikë, nga vuajtjet etj.; vuajtje e rëndë shpirtërore, hidhërim. Jetë me brenga. Pa halle e pa brenga.

Ka (e mundon) një brengë. Larg brengave e mundimeve. Brenga e shkuar, brenga e harruar.E kam brengë më mundon vazhdimisht përbrenda, e kam gozhdë në zemër. Më mbeti brengë diçka më mbeti merak; më mbeti peng.

qka eshte brenga,kuptimi brenges, terminologji e gjuhes shqipe,terminologjia gjuhe shqipe,gjuhe shqipe terminologji, cfare kuptimi ka brenga,çfare eshte brenga kuptimi i brenges, brengat,qka jane brengat

Namazi

Syzat