Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Stinët

Vjershë për stinët e vitit - Vjersha për fëmijë

  Stinët e vitit Vjershë për stinët e vitit - Vjersha për fëmijë Janë katër motra, Fare nuk ngjasojnë, Edhe njëra-tjetrën, Kurrë s’e ngatërrojnë. Këto katër motra, Janë stinët e vitit, Pranvera , vera , Vjeshta edhe dimri . Vjershë për stinët e vitit - Vjersha për fëmijë , vjershe per stinet, poezi per stinet, poezi shqip, vjersha shqip, stinet, pranveren, veren, vjeshten, dimrin

Stinët - vjershë

Stinët  - vjershë Me të shtatë ngjyrat mbi letrën e bardhë vizatoj natyrën si piktor i rrallë. Fushën gjëlbëroj dhe çel luleshqerrën kështu në mes tonë unë sjell pranverën! Gjithë kalamajtë plazheve i mbledh zverdh grurin e artë dhe verën sjell.... Rrushin pjek në vreshta zogjtë larg i shpie dhe papritur vjersha përmbi letër bie... Erën vë të fryjë edhe retë t'ikin ujin bëj të ngrijë dhe kam sjell... dimrin. vjershe per stinet e vitit,vjersha per stinen,vjershe per pranveren,veren,vjeshten,dimrin,poezi per stinet,poezi per stinet e vitit

Çka është Vera ?

Vera Çka është Vera ? Vera është stina e dytë dhe më e ngrohtë e vitit, që vjen pas pranverës . Në gjysmërruzullin verior fillon më 21 qershor e mbaron më shtator. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,vera,vera,vere

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more