Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Video interesante. Show all posts
Showing posts with label Video interesante. Show all posts

Tabela e shumëzimit me 9 - Shumë interesante

The Ultimate Redneck Fails Compilation


The Ultimate Redneck Fails Compilation

The Ultimate Redneck Fails Compilation

"Besojmë në mirësi", spot sensibilizues tajlandez

                          

Një spot i mrekullueshëm që gjithë secili nga ne do të dëshironte të realizohej në vendin tonë, e i cili vjen nga Azia, e pikërisht nga Tailanda.

Ende ndihmën e quajmë naivitet, në fakt është emocioni më i bukur të dhurosh një grimcë lumturi, që mund të nisë thjesht me një buzëqeshje! Ndiqeni...
                          

Një spot i mrekullueshëm që gjithë secili nga ne do të dëshironte të realizohej në vendin tonë, e i cili vjen nga Azia, e pikërisht nga Tailanda.

Ende ndihmën e quajmë naivitet, në fakt është emocioni më i bukur të dhurosh një grimcë lumturi, që mund të nisë thjesht me një buzëqeshje! Ndiqeni...

Mahnitëse: Ky kinez trevjeçar do t’ju hyjë në zemër (Video)

                    Mahnitëse: Ky kinez trevjeçar do t’ju hyjë në zemër (Video)

 Në versionin kinez të emisionit “America's Got Talent”, lindi një yll i ri.

Është një trevjeçar që ka dëshirë të vallëzojë. Por, nuk është vetëm kjo performancë që këtë fëmijë e bënë të veçantë, por edhe mënyra e tij e komunikimit, transmeton Telegrafi.

Thotë se dëshiron të vallëzojë, sepse nëna e tij qesh dhe e qeshura është lumturi. Ndërsa ëndrra e tij është t’i bëjë njerëzit të lumtur, sepse edhe ai është i lumtur.

Ky fëmijë meriton t’ia kushtoni 10 minuta, për ta parë këtë video.

                    Mahnitëse: Ky kinez trevjeçar do t’ju hyjë në zemër (Video)

 Në versionin kinez të emisionit “America's Got Talent”, lindi një yll i ri.

Është një trevjeçar që ka dëshirë të vallëzojë. Por, nuk është vetëm kjo performancë që këtë fëmijë e bënë të veçantë, por edhe mënyra e tij e komunikimit, transmeton Telegrafi.

Thotë se dëshiron të vallëzojë, sepse nëna e tij qesh dhe e qeshura është lumturi. Ndërsa ëndrra e tij është t’i bëjë njerëzit të lumtur, sepse edhe ai është i lumtur.

Ky fëmijë meriton t’ia kushtoni 10 minuta, për ta parë këtë video.

Aksidentet më të rënda të traktorëve (VIDEO)

Në këtë video të postuar në Youtube shihen disa nga aksidentet më të rënda të traktorëve. Disa prej aksidenteve ishin rastësisht por kishte edhe prej atyre që i kishin bërë ato me qëllim.

Në këtë video të postuar në Youtube shihen disa nga aksidentet më të rënda të traktorëve. Disa prej aksidenteve ishin rastësisht por kishte edhe prej atyre që i kishin bërë ato me qëllim.

Girls longboarding - High Speed


Girls longboarding - High Speed Ever wonder what's so great about longboarding?

First video, edited on an Adobe Premier Pro Trial,

Bunch of footage in storage finally being put to use.


Girls longboarding - High Speed Ever wonder what's so great about longboarding?

First video, edited on an Adobe Premier Pro Trial,

Bunch of footage in storage finally being put to use.

Best Freestyle Football Tricks by Wass (Vice World Champion)


Best Freestyle Football Tricks by Wass (Vice World Champion) - Cabinet de Curiosités

Best Freestyle Football Tricks by Wass (Vice World Champion) - Cabinet de Curiosités

Bone Like - Kuq e Zi Show 3

E vërteta gjithmonë ka nevojë për një njeri të guximshëm që ta thotë atë!

Çka fshihet pas Ungjillit të Bernabeut?

Fluturimi i parë me aeroplan! - Mulla Hasan Masurica

10 më budallenjtë e planetit Tokë

Paret-video interesante


My Funny Money  Paret-video interesante

My Funny Money  Paret-video interesante

Harlem Shake Kosovo Best Video


Harlem Shake Kosovo Best Video,Kosovo harlem shake,

Harlem Shake Kosovo Best Video,Kosovo harlem shake,

Si t'ja marrin numrin e telefonit një femre


Si t'ja marrin numrin e telefonit një femre How to get phone numbers... ,video interesante

Si t'ja marrin numrin e telefonit një femre How to get phone numbers... ,video interesante

Aksidente qesharake në ujë apo me ujë

Video qesharake, Video interesante, Aksidente qesharake në ujë apo me ujë

Video qesharake, Video interesante, Aksidente qesharake në ujë apo me ujë

Video qesharake dhe interesante

Vajza e uritur - video qesharake


Vajza e uritur - video qesharake

Vajza e uritur - video qesharake

Çka është projekti H.A.A.R.P ?

Çka është projekti H.A.A.R.P ?Projekti harp,projektet harp,projekti harp
Çka është projekti H.A.A.R.P ?Projekti harp,projektet harp,projekti harp

E vërteta e 11 shtatorit

E vërteta e 11 shtatorit,11 shtatori dhe e verteta,shtatori dhe e verteta e saj
E vërteta e 11 shtatorit,11 shtatori dhe e verteta,shtatori dhe e verteta e saj

Namazi

Syzat