Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Treni

Vjershe per Trenin

'' Vjershe apo poezi per Trenin ''


Treni

Në qytetin tim
Treni me nxitim
Lartë e poshtë ai shkon
Dhe mallrat i transporton

Nëpër vite, nëpër shekuj
Nëpër kodra, nëpër male
Hekurudha na ndihmon
Që vendin tonë ta zhvillojmë!


Shkruar nga Aida Selimi - Prishtinë

vjershe per trenin,poezi per trenin,treni poezi shqip,vjersha dhe poezi per trenin,vjersha shqip per trenin,poezi treni,trenat,poezi per trena,treni,hekurudha,hekurudhen,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more