Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Trenin


'' Vjershe apo poezi per Trenin ''


Treni

Në qytetin tim
Treni me nxitim
Lartë e poshtë ai shkon
Dhe mallrat i transporton

Nëpër vite, nëpër shekuj
Nëpër kodra, nëpër male
Hekurudha na ndihmon
Që vendin tonë ta zhvillojmë!


Shkruar nga Aida Selimi - Prishtinë

vjershe per trenin,poezi per trenin,treni poezi shqip,vjersha dhe poezi per trenin,vjersha shqip per trenin,poezi treni,trenat,poezi per trena,treni,hekurudha,hekurudhen,

'' Vjershe apo poezi per Trenin ''


Treni

Në qytetin tim
Treni me nxitim
Lartë e poshtë ai shkon
Dhe mallrat i transporton

Nëpër vite, nëpër shekuj
Nëpër kodra, nëpër male
Hekurudha na ndihmon
Që vendin tonë ta zhvillojmë!


Shkruar nga Aida Selimi - Prishtinë

vjershe per trenin,poezi per trenin,treni poezi shqip,vjersha dhe poezi per trenin,vjersha shqip per trenin,poezi treni,trenat,poezi per trena,treni,hekurudha,hekurudhen,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat