Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Personaliteti

Në sa faza kalon zhvillimi i personalitetit dhe cilat janë ato ?

Në sa faza kalon zhvillimi i personalitetit dhe cilat janë ato ? Zhvillimi i personalitetit kalon nëpër 4 faza: 1.zhvillimi fizik i personalitetit 2.zhvillimi fizik i intelegjencës 3.zhvillimi fizik psikoseksual 4.zhvillimi fizik psikosocial. personaliteti,zhvillimi i personalitetit,personaliteti zhvillimi i tij,zhvillimet e personalitetit,shqip,si zhvillohet personaliteti,cilat jane fazat e personalitetit

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more