Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sistemi informatik

Definimi i sistemit informatik

Definimi i sistemit informatik Sistemi i cili është në mardhënje dhe iteraksion me rrethinën në të cilën këmben madhësit hyrëse dhe dalëse quhet sistem informatik. Sistemi informatik mund të definohet si “një bashkësi e elementeve të lidhura të cilat me atributet e tyre mundësojnë përpunimin elektronik të të dhënave”.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more