Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Automobili

Automobili në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Automobili në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave) Te perfytyroni se ju jeni duke ngare nje automobil tregon qe ju do te jeni parreshtur ne kushte te kenaqeshme dhe do te beni nje ndryshim ne jeten tuaj.   Nese nje automobil shkaterrohet bashke me ju gezimi i kenaqesise nuk do te jete ne nivelin qe ju keni deshiruar. kerri ne enderr, automobil ne enderr, endrra dhe automobili, automobilistika,vetura ne enderr, veture ne enderr, ngasja e vetures ne enderr, ti ngra kerrit ne enderr, endrra dhe kerr

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more