Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Stina

Stinët - vjershë

Stinët  - vjershë Me të shtatë ngjyrat mbi letrën e bardhë vizatoj natyrën si piktor i rrallë. Fushën gjëlbëroj dhe çel luleshqerrën kështu në mes tonë unë sjell pranverën! Gjithë kalamajtë plazheve i mbledh zverdh grurin e artë dhe verën sjell.... Rrushin pjek në vreshta zogjtë larg i shpie dhe papritur vjersha përmbi letër bie... Erën vë të fryjë edhe retë t'ikin ujin bëj të ngrijë dhe kam sjell... dimrin. vjershe per stinet e vitit,vjersha per stinen,vjershe per pranveren,veren,vjeshten,dimrin,poezi per stinet,poezi per stinet e vitit

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more