Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Yjet

Çka është Dielli ?

Dielli Çka është Dielli ? Dielli është ylli më i afërt i tokës . Në krahasim me yjet e tjerë, është shumë i vogël. Dielli është një lëmsh i gazët dhe i zjarrtë. Dielli nga brendia lëshon një nxehtësi dhe dritë shumë të madhe. Kështu ai ngroh të gjithë planetët rreth tij. Pa Diell në Tokë nuk do të kishte jetë . Toka do të ishte e errët, e ftohtë, pa bimë , pa njerëz, pa kafshë dhe pa gjallesa të tjera.Ajo do të ishte e vdekur . Dielli është larg nga toka 150 milionë kilometra. Dielli është 1 milion e treqind mijë herë më i madh se Toka . cka eshte dielli, cfare eshte dielli, ceshte dielli, dielli fakte, fakte shkencore per diellin, fakte per diellin, qka osht dielli, dielli shqip, sa eshte larg dielli nga toka, sa larg eshte dielli nga toka, sa i madh eshte dielli, dielli fakte, fakte mbi diellin, te dhena per diellin, te dhena per diell, dielli faktet, cfare eshte diell, c'eshte dielli

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more