Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label c. Show all posts
Showing posts with label c. Show all posts

Cilat janë pjesët përbërëse të bojlerit ?

Cilat janë pjesët përbërëse të bojlerit ?

Pjesët përbërse të bojlerit janë:

• Gypi për futjen e ujit të ftohtë

• Gypi për derdhjen e ujit të nxehtë

• Termostati për kontroll të temperaturës së ujit në rezervuar

• Elementet për nxehje të ujit

• Ventili për zbrazjen e ujit në rast nevoje për intervenim

• Ventili sigurues i shtypjes, që parandalon që shtypja brenda rezervuarit të mos e kalojë vlerën e lejueshme dhe

• Pllaka e cila ka funksionin e anodës që e pengon ndryshkun e shpejtë të rezervuarit.
Cilat janë pjesët përbërëse të bojlerit ?

Pjesët përbërse të bojlerit janë:

• Gypi për futjen e ujit të ftohtë

• Gypi për derdhjen e ujit të nxehtë

• Termostati për kontroll të temperaturës së ujit në rezervuar

• Elementet për nxehje të ujit

• Ventili për zbrazjen e ujit në rast nevoje për intervenim

• Ventili sigurues i shtypjes, që parandalon që shtypja brenda rezervuarit të mos e kalojë vlerën e lejueshme dhe

• Pllaka e cila ka funksionin e anodës që e pengon ndryshkun e shpejtë të rezervuarit.

Namazi

Syzat