Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Theksi

Çka është theksi ?

Çka është theksi ?


Shqiptimi i një rrokjeje të fjalës me forcë më të madhe se të tjerat quhet theks.

Rrokja që shqiptohet me forcë më të madhe quhet rrokje e theksuar, të tjerat quhen të patheksuara.


cka eshte theksi, cfare eshte theksi, cka eshte theks, cfare eshte fjala theks, theksi dhe kuptimi i tij, ceshte theksi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more