Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Elektroencefalografia. Show all posts
Showing posts with label Elektroencefalografia. Show all posts

Çka është Elektroencefalografia (EEG) ?

Çka është Elektroencefalografia (EEG) ?

EEG është metodë që mundëson regjistrimin e aktivitetit elektrik të trurit.
 
Elektrodat vendosen në lëkurën e kokës dhe ndryshimet e potencialit që regjistrohen (të amplifikuara) në letrën lëvizëse prezantohen si gjurmë me ngjyrë. 

Aparatet që përdoren sot kanë 8, 16 ose më shumë kanale, kështu që aktiviteti mund të regjistrohet nga fusha të ndryshme të kokës në mënyrë simultane.

cka eshte elektroencefalografia, qka eshte elektroencefalografi, qfare eshte elektroencefalografia, qka quajme elektroencefalografia, elektroencefalografia shqip, elektroencefalografia definicioni
Çka është Elektroencefalografia (EEG) ?

EEG është metodë që mundëson regjistrimin e aktivitetit elektrik të trurit.
 
Elektrodat vendosen në lëkurën e kokës dhe ndryshimet e potencialit që regjistrohen (të amplifikuara) në letrën lëvizëse prezantohen si gjurmë me ngjyrë. 

Aparatet që përdoren sot kanë 8, 16 ose më shumë kanale, kështu që aktiviteti mund të regjistrohet nga fusha të ndryshme të kokës në mënyrë simultane.

cka eshte elektroencefalografia, qka eshte elektroencefalografi, qfare eshte elektroencefalografia, qka quajme elektroencefalografia, elektroencefalografia shqip, elektroencefalografia definicioni

Namazi

Syzat