Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Balistika kriminalistike. Show all posts
Showing posts with label Balistika kriminalistike. Show all posts

Çka është Balistika kriminalistike ?

Balistika kriminalistike është disiplinë shkencore që studion metodat dhe mjetet teknike shkencore për zbulimin, fiksimin, ekzaminimin e gjurmëve të lëna nga armët e zjarrit dhe municioni i përdorur, më qëllim të identifikimit të tyre.
 
eng/en: criminalistic ballistics


cka eshte balistika kriminalistike,cfare eshte balistika kriminalistike,cka studion balistika kriminalistike,balistika kriminalistike,balistike kriminalistike shqip,balistika kriminalistike shqip
loading...