Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gomari. Show all posts
Showing posts with label Gomari. Show all posts

Fabula - Luani plak dhe gomari

Fabula - Luani plak dhe gomari

Një luan i lodhur nga pleqëria dhe sëmundja u shtri përdhe duke pritur fundin e tij.I vinte keq që po vdiste,por jeta nuk varej më në dorën e tij.Ja,do të shtynte ashtu ditët e tij të fundit.Ndërsa dergjej erdhi një ari dhe iu hodh përsipër si për ta përçmuar për plagët që i kishte shkaktuar dikur.Pastaj erdhi një dem I egër dhe e goditi me brirë për t’i kujtuar ndeshjet e dikurshme.Luani nuk bënte zë.Gjithë jetën ata që i shtireshin tani si trima,kishin ikur me të katra sapo e shikonin nga larg.Pastaj erdhi një gomar.Gomari gjithë jetën ishte përkulur dhe dridhur para luanit.Kur e pa luanin të shtrirë,edhe gomari e qëlloi me shkelma,-O Zot - tha luani,-merrmë sa më shpejt.Tanimë që u katandisa të më godasë edhe një gomar jam dy herë i vdekur.

fabula luani, fabula per luanin, fabule per luanin, fabula per gomarin, fabule per gomarin, fabule per luana, perralla per luanin, perralle per luan, luani fabule, luani fabule, fabula per luan, luani plak fabule, luani plak fabula, fabula shqip, fabule shqip. prralle shqip, prralla shqip per luanin, perralleza per luan, perralleza per gomarin, perralla per gomarin, perrallez per gomar
Fabula - Luani plak dhe gomari

Një luan i lodhur nga pleqëria dhe sëmundja u shtri përdhe duke pritur fundin e tij.I vinte keq që po vdiste,por jeta nuk varej më në dorën e tij.Ja,do të shtynte ashtu ditët e tij të fundit.Ndërsa dergjej erdhi një ari dhe iu hodh përsipër si për ta përçmuar për plagët që i kishte shkaktuar dikur.Pastaj erdhi një dem I egër dhe e goditi me brirë për t’i kujtuar ndeshjet e dikurshme.Luani nuk bënte zë.Gjithë jetën ata që i shtireshin tani si trima,kishin ikur me të katra sapo e shikonin nga larg.Pastaj erdhi një gomar.Gomari gjithë jetën ishte përkulur dhe dridhur para luanit.Kur e pa luanin të shtrirë,edhe gomari e qëlloi me shkelma,-O Zot - tha luani,-merrmë sa më shpejt.Tanimë që u katandisa të më godasë edhe një gomar jam dy herë i vdekur.

fabula luani, fabula per luanin, fabule per luanin, fabula per gomarin, fabule per gomarin, fabule per luana, perralla per luanin, perralle per luan, luani fabule, luani fabule, fabula per luan, luani plak fabule, luani plak fabula, fabula shqip, fabule shqip. prralle shqip, prralla shqip per luanin, perralleza per luan, perralleza per gomarin, perralla per gomarin, perrallez per gomar

Namazi

Syzat