Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Resurset ekonomike

Resurset ekonomike

Resurset ekonomike   janë të mirat apo materialet që shpenzohen për prodhimin e produkteve (të mirave) dhe sherbimet ekonomike (toka,puna, kualifikimet,resurset natyrore si dhe kapitali janë shpenzime me të cilat prodhohen të mirat). resurset ekonomike shqip,resurs ekonomik shqip,cka eshte resursi ekonomik,cka jane resurset ekonomike

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more