Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ligjerata islame. Show all posts
Showing posts with label Ligjerata islame. Show all posts

Hutbe e rendesishme per nje nga kushtet e islamit - Zekatin.(ZEKATI - IRFAN SALIHU)


ZEKATI - IRFAN SALIHU

Hutbe e rendesishme per nje nga kushtet e islamit - Zekatin.

Degjoje me vemendje dhe perfito!ZEKATI - IRFAN SALIHU

Hutbe e rendesishme per nje nga kushtet e islamit - Zekatin.

Degjoje me vemendje dhe perfito!


Namazi

Syzat