Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lumi. Show all posts
Showing posts with label Lumi. Show all posts

Çka është lumi ?

Çka është lumi ?

Lumi është rrjedhë natyrore e madhe dhe e përhershme uji të ëmbël që del nga një burim, shkon nëpër një shtrat në mes brigjesh dhe derdhet në një lumë më të madh, në liqe apo në det.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,lumi,lum,lumenjet,lumenje

Çka është lumi ?

Lumi është rrjedhë natyrore e madhe dhe e përhershme uji të ëmbël që del nga një burim, shkon nëpër një shtrat në mes brigjesh dhe derdhet në një lumë më të madh, në liqe apo në det.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,lumi,lum,lumenjet,lumenje

Sa gëzim ka lumi - vjershë për fëmijë


Sa gëzim ka lumi - vjershë për fëmijë

Sa gëzim ka lumi
Mbushur me fëmijë
Si peshq lodërtarë
Mbi valët e tij

Prej kupës së qiellit
Dielli nxeh shumë
E fëmijët e fshatit
Lahen në lumë

Si peshq, si pata
Notojnë pa u ndalë
E buzët e Llapit
Rrihen në valë

Sa gëzim ka lumi
Askush s’mund ta dijë
Ai vjen prej malesh
Për ju o fëmijë

vjershe per lumin, vjersha per lum, vjersha per femije, vjershe per femije, vjersha per te vegjel

Sa gëzim ka lumi - vjershë për fëmijë

Sa gëzim ka lumi
Mbushur me fëmijë
Si peshq lodërtarë
Mbi valët e tij

Prej kupës së qiellit
Dielli nxeh shumë
E fëmijët e fshatit
Lahen në lumë

Si peshq, si pata
Notojnë pa u ndalë
E buzët e Llapit
Rrihen në valë

Sa gëzim ka lumi
Askush s’mund ta dijë
Ai vjen prej malesh
Për ju o fëmijë

vjershe per lumin, vjersha per lum, vjersha per femije, vjershe per femije, vjersha per te vegjel

Namazi

Syzat