Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kuize nga Autoshkolla

Kuizi Autoshkolla - Testi 1

Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. Përgjigju në pyetjet që shfaqen në këtë kuiz. Kuize nga Autoshkolla, Autoshkolla Kuize, Teste nga Autoshkolla, Autoshkolla teste, Testet e autoshkollës, Autoshkolla teste, Teste për autoshkolla, Testet e reja të autoshkollës, Autoshkolla Kuize, Kuize nga Autoshkolla online, Autoshkolla kuize shqip, Testi provues autoshkolla, autoshkolla testet e reja, Test autoshkolla b, Testet autoshkolles shqip, Testet e autoshkolles me te reja, Testet e autoshkolles b, Ministria e infrastruktures testet e autoshkolles, Ministria Testet e autoshkolles, Quizzes by Driving, Driving quizzes, tests of Driving, Driving tests, tests of driving school, Driving tests, tests for driving schools, tests new driving school, Driving quizzes, online quizzes from Driving, Driving quizzes Classifieds, test pilot d

Shkarko Lojra dhe Kuize

Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto  Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse. Kuize nga Anatomia Anatomia e këmbës - Pjesa e parë Muret e kanalit inguinal Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë Nervat kranial apo nervat e kokës Organet e Njeriut Human Anatomy & Physiology - part one Human Anatomy and Physiology - part two Kuize nga Gjuha Angleze Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë Emrat e kafs

Lojrat dhe Kuizet e fundit

Lojrat dhe Kuizet e fundit Kliko mbi titullin që ju intereson Albania Quiz - Kuiz nga Gjeografia Alumini - Kuiz nga Kimia Anatomia e këmbës - Pjesa e parë Autorapitful-loje me veture Bakri - Kuiz nga Kimia Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ball... Bathroom - Gjermanisht Bathroom- Anglisht Brazil Quiz - Kuiz për Brazilin - Kuiz nga Gjeogra... Capital cities of Balkan Peninsula - Geography Qui... Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia Chromosomes - Kuiz nga Biologjia- Biology Quiz Ditët e javës në gjuhën angleze DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e katërt... Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e parë Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë... Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë... Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e katë... Emrat e kafs

Autoshkolla

Autoshkolla Mjafton te klikoni mbi titullin e tyre dhe do tju shfaqen te dhenat. Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e parë Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë Testet e Autoshkollave online Autoshkolla test - Pyetje me përgjigje për patent shofer Test nga Autoshkolla apo kuiz   Autoshkolla testi 1   Autoshkolla testi 2   Autoshkolla testi 3   Autoshkolla testi 4   Autoshkolla - Pytje - Përgjigje   Libri i autoshkolles   Autoshkolla Testi B   Rregullat e trafikut   Shenjat e Trafikut   Shenjat e rrezikut   Shenjat e komunikacionit   Sinjalet ndriçuese   Shenjat e komunikacionit   komunikacioni, shenja e komunikacionit, sinjalet ndriquese, autoshkolla testi b, teste per autoshkolle, test autoshkolla, programi i autoshkolles,libri i autoshkolles, autoshkolla, shenjat ne komunikacioni, rregullat e trafikut, rregullat ne trafik

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more