Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shkarko Lojra dhe Kuize

Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit

Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto 

Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse.

Kuize nga Anatomia

Anatomia e këmbës - Pjesa e parë
Muret e kanalit inguinal
Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë
Nervat kranial apo nervat e kokës
Organet e Njeriut
Human Anatomy & Physiology - part one
Human Anatomy and Physiology - part two

Kuize nga Gjuha Angleze


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha angleze
Ditët e javës në gjuhën angleze
Muajt e vitit në gjuhën angleze 
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë
Bathroom- Anglisht
Numrat anglisht nga 1 deri 10
Kuiz anglisht për klasën e 6


Kuize nga Gjuha Gjermane

Kuizi Gjuha gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha gjermane
Emrat e pemëve në gjuhën gjermane
Bathroom - GjermanishtKuize nga Gjuha dhe Letërsia Shqipe dhe e huaj

Gjuha shqipe - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dytë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tretë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërt
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pestë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 11
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 12
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 13
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16
Kuizi ''Veprat letrare''
Kuizi ''Shkolla ime''Kuize nga Biologjia

Kuizi Biologjia - pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë
Kuizi Biologjia - pjesa e nëntë
Kuizi Biologjia - pjesa e dhjetë 
Kuizi Biologjia - pjesa e 11
Kuizi Biologjia - Pjesa e 12
Kuizi Biologjia - pjesa e 13
Kuizi Biologjia - pjesa e 14
Kuizi Biologjia - pjesa e 15
Kuizi Biologjia - pjesa e 16
Kuiz nga Biologjia 6
Introduction to Biology
Photosynthesis
Quiz about cells
Cell Structure and Function
Chromosomes
DNA QuizKuize nga Fizika

Kuizi Fizika - Pjesa e parë
Kuizi Fizika - pjesa e dytë
Kuizi Fizika - pjesa e tretë
Kuizi Fizika - pjesa e katërt
Kuizi Fizika - pjesa e pestë 
Kuizi Fizika - pjesa e gjashtë
Kuizi Fizika - pjesa e shtatë
Kuizi Fizika - pjesa e tetë
Kuizi Fizika - pjesa e nëntë
Kuize nga Historia

Kuizi Historia - Pjesa e parë


Kuize nga Informatika

Kuizi Informatika - Pjesa e parë
Kuize nga Kimia
 
Kuizi Kimia - pjesa e parë
Kuizi Kimia - pjesa e dytë
Kuizi Kimia - pjesa e tretë
Kuizi Kimia - pjesa e katërt
Kuizi Kimia - pjesa pestë
Kuizi Kimia - pjesa gjashtë
Kuizi Kimia - pjesa e shtatë
Kuizi Kimia - pjesa e tetë
Kuizi Kimia - Pjesa e nëntë
Kuizi Kimia - Pjesa e dhjetë
Kuizi Kimia - Pjesa e 11
Kuizi Kimia - Pjesa e 12
Kuizi Kimia - Pjesa e 13
Kuizi Kimia - Pjesa e 14
Kuizi Kimia - Pjesa e 15
Alumini - Kuiz nga Kimia
Bakri - Kuiz nga Kimia
Hekuri - Kuiz nga Kimia
Kalciumi - Kuiz nga Kimia
Natriumi - Kuiz nga Kimia
Plumbi - Kuiz nga Kimia
Zinku - Kuiz nga Kimia
Chemical bonds Water, pH and Macromolecules - part one
Water, pH and Macromolecules - part two
Water, pH and Macromolecules - part three


Kuize nga Matematika


Kuizi Matematika - pjesa e parë
Kuizi Matematika - pjesa e dytë
Kuizi Matematika - pjesa e tretë
Kuizi Matematika - pjesa e katërt
Kuizi Matematika - pjesa e pestë
Kuizi Matematika - pjesa e gjashtë
Kuizi Matematika - pjesa e shtatë
Kuizi Matematika - pjesa e tetë
Kuizi shumëzimi me 1
Kuizi shumëzimi me 2
Kuizi shumëzimi me 3
Kuizi shumëzimi me 4
Kuizi shumëzimi me 5
Kuizi shumëzimi me 6
Kuizi shumëzimi me 7
Kuizi shumëzimi me 8
Kuizi shumëzimi me 9
Kuizi shumëzimi me 10Kuize nga Pediatria

Pediatrics - Part One
Pediatrics - Part Two
 Pediatrics - Part Three
Pediatrics - Part Four
Pediatrics - Part FiveKuize nga Autoshkolla

Shenjat e komunikacionit
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë


Kuize nga Gjeografia

Albania Quiz
Kryeqytetet - Pjesa e parë
Kryeqytetet Ballkanike
The Country Map Quiz
The Map Quiz
Where is ?
Label the Continents
Label the Earth's Oceans
Flamujt e shteteve të Ballkanit
Rocks Quiz
Balkan Peninsula Flags
Brazil Quiz
Capital cities of Balkan Peninsula
Kuiz për Australinë
Natural disasters

Lojra

AutoRapitful
Rapitfulshot
Sheep Dash
Ferizaj City - Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle
Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Fruit smash
Gjilan City - Jigsaw Puzzle
Hashim Thaqi-Gjarperi
Newborn - Jigsaw Puzzle

Kuize Diturie

Milioneri
Kuizi ''Enciklopedia''
Kuizi Islam(Ehli Sunnet Kuiz)
Scientific methods
E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë
Energy Quiz
Examples of ECGs
Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit

Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto 

Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse.

Kuize nga Anatomia

Anatomia e këmbës - Pjesa e parë
Muret e kanalit inguinal
Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë
Nervat kranial apo nervat e kokës
Organet e Njeriut
Human Anatomy & Physiology - part one
Human Anatomy and Physiology - part two

Kuize nga Gjuha Angleze


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha angleze
Ditët e javës në gjuhën angleze
Muajt e vitit në gjuhën angleze 
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë
Bathroom- Anglisht
Numrat anglisht nga 1 deri 10
Kuiz anglisht për klasën e 6


Kuize nga Gjuha Gjermane

Kuizi Gjuha gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha gjermane
Emrat e pemëve në gjuhën gjermane
Bathroom - GjermanishtKuize nga Gjuha dhe Letërsia Shqipe dhe e huaj

Gjuha shqipe - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dytë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tretë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërt
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pestë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 11
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 12
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 13
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16
Kuizi ''Veprat letrare''
Kuizi ''Shkolla ime''Kuize nga Biologjia

Kuizi Biologjia - pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë
Kuizi Biologjia - pjesa e nëntë
Kuizi Biologjia - pjesa e dhjetë 
Kuizi Biologjia - pjesa e 11
Kuizi Biologjia - Pjesa e 12
Kuizi Biologjia - pjesa e 13
Kuizi Biologjia - pjesa e 14
Kuizi Biologjia - pjesa e 15
Kuizi Biologjia - pjesa e 16
Kuiz nga Biologjia 6
Introduction to Biology
Photosynthesis
Quiz about cells
Cell Structure and Function
Chromosomes
DNA QuizKuize nga Fizika

Kuizi Fizika - Pjesa e parë
Kuizi Fizika - pjesa e dytë
Kuizi Fizika - pjesa e tretë
Kuizi Fizika - pjesa e katërt
Kuizi Fizika - pjesa e pestë 
Kuizi Fizika - pjesa e gjashtë
Kuizi Fizika - pjesa e shtatë
Kuizi Fizika - pjesa e tetë
Kuizi Fizika - pjesa e nëntë
Kuize nga Historia

Kuizi Historia - Pjesa e parë


Kuize nga Informatika

Kuizi Informatika - Pjesa e parë
Kuize nga Kimia
 
Kuizi Kimia - pjesa e parë
Kuizi Kimia - pjesa e dytë
Kuizi Kimia - pjesa e tretë
Kuizi Kimia - pjesa e katërt
Kuizi Kimia - pjesa pestë
Kuizi Kimia - pjesa gjashtë
Kuizi Kimia - pjesa e shtatë
Kuizi Kimia - pjesa e tetë
Kuizi Kimia - Pjesa e nëntë
Kuizi Kimia - Pjesa e dhjetë
Kuizi Kimia - Pjesa e 11
Kuizi Kimia - Pjesa e 12
Kuizi Kimia - Pjesa e 13
Kuizi Kimia - Pjesa e 14
Kuizi Kimia - Pjesa e 15
Alumini - Kuiz nga Kimia
Bakri - Kuiz nga Kimia
Hekuri - Kuiz nga Kimia
Kalciumi - Kuiz nga Kimia
Natriumi - Kuiz nga Kimia
Plumbi - Kuiz nga Kimia
Zinku - Kuiz nga Kimia
Chemical bonds Water, pH and Macromolecules - part one
Water, pH and Macromolecules - part two
Water, pH and Macromolecules - part three


Kuize nga Matematika


Kuizi Matematika - pjesa e parë
Kuizi Matematika - pjesa e dytë
Kuizi Matematika - pjesa e tretë
Kuizi Matematika - pjesa e katërt
Kuizi Matematika - pjesa e pestë
Kuizi Matematika - pjesa e gjashtë
Kuizi Matematika - pjesa e shtatë
Kuizi Matematika - pjesa e tetë
Kuizi shumëzimi me 1
Kuizi shumëzimi me 2
Kuizi shumëzimi me 3
Kuizi shumëzimi me 4
Kuizi shumëzimi me 5
Kuizi shumëzimi me 6
Kuizi shumëzimi me 7
Kuizi shumëzimi me 8
Kuizi shumëzimi me 9
Kuizi shumëzimi me 10Kuize nga Pediatria

Pediatrics - Part One
Pediatrics - Part Two
 Pediatrics - Part Three
Pediatrics - Part Four
Pediatrics - Part FiveKuize nga Autoshkolla

Shenjat e komunikacionit
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë


Kuize nga Gjeografia

Albania Quiz
Kryeqytetet - Pjesa e parë
Kryeqytetet Ballkanike
The Country Map Quiz
The Map Quiz
Where is ?
Label the Continents
Label the Earth's Oceans
Flamujt e shteteve të Ballkanit
Rocks Quiz
Balkan Peninsula Flags
Brazil Quiz
Capital cities of Balkan Peninsula
Kuiz për Australinë
Natural disasters

Lojra

AutoRapitful
Rapitfulshot
Sheep Dash
Ferizaj City - Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle
Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Fruit smash
Gjilan City - Jigsaw Puzzle
Hashim Thaqi-Gjarperi
Newborn - Jigsaw Puzzle

Kuize Diturie

Milioneri
Kuizi ''Enciklopedia''
Kuizi Islam(Ehli Sunnet Kuiz)
Scientific methods
E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë
Energy Quiz
Examples of ECGs
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat