Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mutacionet

Pasojë e kujt janë mutacionet ?

Pasojë e kujt janë mutacionet ? Mutacionet janë pasojë e dëmtimeve të ADN, të cilat nuk janë riparuar dhe të cilat janë bërë të përhershme në qelizat seksuale, kështu që këto ndryshime janë të trashëguara.  pse shfaqen mutacionet,pse paraqiten mutacionet,pse ndodhin mutacionet,mutacionet shfaqja e tyre,mutacionet etiologjia

Çka janë mutacionet ?

Çka janë mutacionet ? Ndryshimet e renditjes së nukleotideve, të cilat nuk janë pasojë e rekombinimit i quajmë mutacione .  qka eshte mutacioni ,Cka eshte mutacioni ,ceshte mutacioni ,cfare eshte mutacioni ,qeshte mutacioni ,definicioni mutacioni , perkufizimi mutacioni ,shpjegimi mutacioni ,qka kuptojm me mutacion , qka nenkuptojm me mutacioni ,nenkuptimi mutacion ,kuptimi i fjales mutacion,qka jane mutacionet

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more