Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Depedikulimi. Show all posts
Showing posts with label Depedikulimi. Show all posts

Çka është depedikulimi?


Çka është depedikulimi?
Me depedikulim kuptojmë shkatërrimin e morrave flokë, tesha, ndërresa dhe shtrojë, me metodat mekanike, fizike dhe kimike.
ceshte depedikulimi, cka eshte depedikulimi, cfare eshte depedikulimi,c'eshte depedikulimi, cfare eshte depedikulim, qka osht depedikulim,ceshte fjala depedikulim,kuptimi i depedikulimit, depedikulimi definicion,

Çka është depedikulimi?
Me depedikulim kuptojmë shkatërrimin e morrave flokë, tesha, ndërresa dhe shtrojë, me metodat mekanike, fizike dhe kimike.
ceshte depedikulimi, cka eshte depedikulimi, cfare eshte depedikulimi,c'eshte depedikulimi, cfare eshte depedikulim, qka osht depedikulim,ceshte fjala depedikulim,kuptimi i depedikulimit, depedikulimi definicion,

Namazi

Syzat