Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tërmeti

Çka është Tërmeti ?

Çka është Tërmeti  ?   Tërmeti është fenomen i cili shkaktohet nga çlirimi i papritur i energjisë së grumbulluar, i cili shkakton krijimin e valëve sizmike (dallgëve sizmike). cka eshte termeti,cfare eshte termeti,ceshte termeti,termeti shqip,termet shqip,cka paraqet termeti

Çka është vullkani, tërmeti dhe magma ?

 Çka është vullkani, tërmeti dhe magma ?   Çka është vullkani ? Vullkani është grykë e madhe nga e cila dalin prej thellësisë së Tokës gazra të nxehta, tymra e llavë. Çka është tërmeti ? Tërmeti është lekundje e fuqishme e një pjese të kores së Tokës. Çka është magma ? Magma është lëndë e zjarrtë që del gjatë shpërthimeve të vullkaneve. cka eshte vullkani, cfare eshte vullkani, ceshte vulkani, qka eshte vullkani, vullkani shqip, cka quajme vullkan, cka eshte termeti, ceshte termeti, cfare eshte termeti, termeti shqip, termet shqip, cka eshte magma, cfare eshte magma, magma shqip, c'eshte magma, cka quajme magme, magma ne gjuhen shqipe

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more