Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pesha specifike

Çka është pesha specifike e urinës dhe sa është tek personat e shëndoshë ?

Çka është pesha specifike e urinës dhe  sa është tek personat e shëndoshë ? Te personat e shëndoshë, në dietë të zakonshme, pesha specifike e urinës së mbledhur për 24 orë është 1014-1026.   Pesha specifike tregon aftësinë e veshkës për hollim ose përqendrim të urinës, varësisht nga nevojat e organizmit për ujë.   Matet me urinometrin e Vogel-it. pesha specifike e urines, cka eshte pesha specifike e urines, urina dhe pesha specifike, cfare eshte pesha specifike e urines, sa eshte pesha e urines, urina dhe pesha, pesha e urines, urina specifike, urina pesha specifike mjekesi, mjekesi urina

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more