Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tekbiri

Çka është tekbir ?

Tekbir : (arab.) - (Allahu ekber! - Allahu është më i madhi!) - Madhërimi dhe lëvdimi i Allahut; fjalia me të cilën fillon secili namaz dhe me anë të së cilës ndahen pjesët përbërëse të tij; në formën e tij të zgjeruar ja­në edhe adhurimet e tjera jo­obl­­iguese, siç janë: tevhidi (ke­lime-i- te­vhidi), mevludi etj. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,nocioni,perkufizimi,tekbir,tekbiri

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more