Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjershe per pinguinin

Pinguini shet Kasata

PINGUINI SHET KASATA

Ёshtë verë. Në një shesh,
ku s'ka qënë asnjë prej nesh,
pinguini shet kasata.

Po kalojnë nja dy pata
me erashka nëpër duar.
Ecin duke u llastuar.

-Oh, kasata këtu paska!
thotë njëra pak mënjanë.
I ka sjellë nga Alaska
pinguini çalaman.

Thotë tjetra: -Nuk besoj
që të jenë mjaft të mira.
Po t'i sillte që andej,
do të ishin krejt të shkrira.

Pinguini diçka kap
nga biseda dhe thërret:
-Po nuk bletë dy kasata,
çalamane jeni vetë!

Patat krejtësisht hutohen,
nuk vendosin të largohen,
po drejtohen për të blerë
dhe përlajnë dy kasata
krejt pa qumësht dhe sheqer.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more