Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Emrat abstraktë

Çka janë emrat konkretë dhe abstraktë ?

• Emrat konkretë janë emrat që tregojnë qenie ose sende që mund të perceptohen nëpërmjet të parit, të dëgjuarit, të prekurit, të nuhaturit ose të shijuarit: djalë, lule, zhurmë, parfum, thartirë etj. • Emrat abstraktë janë emrat që tregojnë ide ose mendime që nuk mund të perceptohen me anë të shqisave: besim, dashuri, zemërim etj.  cka jane emrat konkret,cka jane emrat abstrakt,cfare jane emrat abstrakt,cjane emrat abstrakt,emrat abstrakt shqip,cfare eshte emri abstrakt,emri abstrakt shqip,qka eshte emri abstrakt,emer abstrakt shqip, emrat abstrakt dhe konkret shqip 

Çka janë emrat abstrakt ?

 Çka janë emrat abstrakt ? Emrat abstraktë janë fjalë që emërtojnë ide apo gjë që e marrim me mend,( nuk i shohim as i prekim ) por vetëm mund ti mendojmë. Shembuj emrash abstrakt: gëzim,hare,ëndje,hidhërim,shqetësim,guxim etj. ceshte ermi abstrakt, cka eshte emri abstrakt, qka osht emri abstrakt, c'eshte emri abstrakt, qka eshte emri abstrakt, cfare eshte emri abstrakt, emri abstrakt definicion, definicioni i emrave abstrakt, emra abstrakt shembuj, shembuj me emra abstrakt, qka jane emrat abstrakt, cka jane emrat abstrak

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more