Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hutbeja lamtumirëse e Pejgamberit a.s

Hutbeja lamtumirëse e Pejgamberit a.s

O ju njerëz ! Dëgjoni çka do t'ju them, sepse nuk e di se a do t'ju takoj juve në këtë vënd pas këtij viti. O ju njerëz ! Frikësohuni Allahut dhe respektone atë. Bëhuni të njerëzishëm e të drejtë ndaj vetës e ndaj të tjerëve. Kjo është dita e flijimeve në emër të Allahut . Me të vërtetë gjaku juaj, pasuria juaj janë të shënjta për ju, derisa të takoheni me Krijuesin tuaj , ashtu siç është e shënjtë kjo ditë në këtë muaj dhe në këtë vënd. - Ruani, respektoni dhe nderoni vlerën e personalitetit njerëzor. - Njeriu është vepër madhështore e Allahut dhe vaj për atë kush e përçmon nderin dhe dinjitetin e veprës së Allahut . - Ju o njerëz, pashmangshëm dhe pakthyeshëm do t'i ktheheni Allahut të Amshueshëm dhe Ai do tju thërrasë në përgjegjësi për veprat dhe punën tuaj. - O besimdrejtë ! Ta dini, ta mbani në mënd, dhe të jeni të bindur, se ka përfunduar koha e mosdijës dhe e traditave të këqia, të cilat aq fatkeqësi i kan

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more