Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Potenciali i aksionit

Cilat janë llojet e potencialit të veprimit ?

Cilat janë llojet e potencialit të veprimit ? — Llojet e potencialit të veprimit janë: Potenciali me maje — Potenciali me plato — Potencialet ritmike  cilat jane llojet e potencialit te aksionit, llojet e potencialit te veprimit, potenciali i veprimit llojet, lloji i potencialit

Çka është potenciali i aksionit ?

Çka është potenciali i aksionit ? — Potenc iali i aksionit p araqet ndryshimet e shpejta në potencialin membranor gjatë të cilave potenciali membranor “përmbyset” ashtu që brendia e membranës bëhet pozitive dhe përsëri kthehet në vlerat e qetësisë. ceshte potenciali i aksionit, cka eshte potenciali i aksionit, cfare eshte potenciali i aksionit, cka eshte potenciali i veprimit, cfare eshte potenciali i veprimit, qka eshte potenciali i veprimit, qka osht potenciali i veprimit, c'eshte potenciali i veprimit, c'eshte potenciali i aksionit, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more